EVDE HASTA BAKIM HİZMETLERİ

Alzheimer hastalığının ileriki evrelerinde hasta yatağa bağımlı olduğu için bakım giderek zorlaşmaktadır.  Hasta yakınlarına bu konuda destek olmak üzere Derneğimiz İstanbul’da bir proje başlatmıştır.  Hasta yakınlarının bakımında zorlandıkları, yatağa bağımlı olan hastalara evlerinde hemşirelik ve hasta bakıcılık hizmeti ücretsiz olarak sağlanmaktadır.

Artı Sağlık Evde Bakım Hizmetleri A.Ş. ve Benim Ailem Özel Sağlık Hizmetleri Tic. Ltd. Şti.  hemşire ve hasta bakıcıları, ihtiyaca göre belirlenecek olan düzenli hasta ziyaretlerini gerçekleştirmektedir.  Bu ziyaretlerde yatağa bağımlı olan hastaların günlük ihtiyaçları olan hijyenik bakımı, ilaçların düzenlenmesi, uzun süreli yatağa bağımlı hastalarda görülen yaraların tedavisi, nefes egzersizleri vb. hizmetleri verilmektedir.

Hasta evde bakım hizmeti programına katılmak isteyenlere başvuru sırasına göre öncelik verilmektedir.  Başvuru için Derneğimizi arayın: 0212 224 41 89.