500 Alzheimer Hastasının Elini Tutmak İster Misin?

Türkiye Alzheimer Derneği “500 Alzheimer Hastasının Elini Tutmak İster Misin?” isimli projesi ile yatağa bağımlı Alzheimer hastalarının evlerine ücretsiz hemşire desteği sağlamak amacıyla Adım Adım Platformunda 3. Kez maratona katılmıştır. Türkiye Alzheimer Derneğinin 134 kişilik koşu takımı 12 Kasım 2017’de 39. Vodafone Istanbul Maratonuna, Kadıköy, Mersin ve Ankara şubelerinden de koşucularla katılmıştır.

Adım Adım’ın her maraton öncesi düzenlediği geleneksel Makarna Partisi bu yıl 29 Ekim 2017’de The Grand Tarabya Otel’de düzenlenmiştir. Dernek Genel Müdürü Füsun Kocaman ve  İdari Asistanı Arzu Saygılı, Makarna Partisinde stant açarak projesi ve hizmetleri konusunda bilgilendirmeler yapmış ve takıma koşucu kazandırmaya çalışmıştır. Daha sonra 9 -11 Kasım 2017’de Yenikapı Fuar alanında düzenlenen 39. İstanbul Maratonu Fuarına katılan Türkiye Alzheimer Derneği adına Genel Müdür Füsun Kocaman,  İdari Asistan Arzu Saygılı ve Sosyal Hizmet Uzmanı Esra Uğurlu stant açarak Derneğin misyonu, vizyonu, kurumda sunulan hizmetler ve toplanan bağışların amacı hakkında bilgilendirme yapmış ve takımdaki koşucu sayısını artırmaya çalışmıştır.

16 Ocak 2018 de düzenlenen kokteylde, 39. Vodafone İstanbul Maratonunda Türkiye Alzheimer Derneği yararına koşan gönüllülerden en çok bağış toplayan 30 kişiye plaketler verilmiştir.