GÖNÜLLÜ OLUN

Zamanınızı bize ayırmak ister misiniz?

Yeni insanlarla tanışmak, yeni şeyler öğrenmek, becerilerinizi ve fikirlerinizi kullanarak dinamik bir sosyal sorumluluk ekibinin bir parçası olmak ister misiniz?

Her yaşta ve her meslek grubunda gönüllülere ihtiyacımız var. Alzheimer hastalığıyla ilgili deneyimleriniz olabilir ve bunları paylaşmak istiyor olabilirsiniz; ya da kariyeriniz için böyle bir uğraşa girmek istiyor olabilirsiniz, her durumda yardımlarınız bizim için çok değerlidir.

Gönüllülerimiz ve onların gayretleri başarımızın en temel etkenlerinden biridir. Alzheimer hastalığını ve sebep olduğu sıkıntıları ortadan kaldırmak için verdiğimiz mücadeleye katkılarınız için teşekkür ederiz.

Gönüllü olarak neler yapabilirsiniz?

Gönüllülerimizin en önemli katkıları, toplumumuzda Alzheimer hastalığı konusundaki farkındalığı artırmak çabalarımıza verecekleri destektir. Bunun için siz kendiniz etkinlikler düzenleyebilir ya da düzenlediğimiz etkinliklerin organizasyonunda görev alabilir ve katılımı artırmak için faaliyet gösterebilirsiniz.

Siz bir etkinlik düzenlemek istediğinizde, organizasyon konusunda size yardımcı olmaya hazır olduğumuzu bilmenizi isteriz. Eğer aklınızda bir etkinlik fikri var ise bizimle temasa geçin:

bilgimerkez@alzheimerdernegi.org.tr

veya

0212 224 41 89 Arzu Saygılı

Eğer neler yapılabileceği ya da tam olarak sizin ne yapmak istediğiniz konusunda net bir fikriniz yoksa aşağıdaki örneklerden yararlanabilirsiniz.

Sizin düzenleyebileceğiniz etkinliklere örnekler:

Piknik düzenlemek

Kendi çevreniz ve olanaklarınızı kullanarak, Alzheimer hastalığı hakkında farkındalık yaratabilir ve derneğimize gelir sağlayabilirsiniz.

piknik düzenlemek

Kermes düzenlemek

Kermes ortamında satılmak üzere eşya ya da yiyecek temin edip, önceden duyurduğunuz bir yer ve tarihte satış yaparak gelir sağlayabilirsiniz.

kermes düzenlemek

Gezi düzenlemek

Günübirlik ya da konaklamalı geziler düzenleyerek hem keyifli zamanlar geçirebilir hem de bilgi dağarcığınızı genişletirken, derneğimize de gelir sağlayabilirsiniz.

gezi düzenlemek

Turnuva düzenlemek

Spor karşılaşmaları organize ederek katılımcılarda ve izleyicilerde Alzheimer hastalığı hakkında farkındalığı artırabileceğiniz gibi, bu hastalıkla mücadele konusunda kullanılmak üzere gelir sağlayabilirsiniz.

turnuva düzenlemek 2 turnuva düzenlemek 1