KONYA ŞUBESİ ETKİNLİKLERİ

IMG-20170309-WA0007 IMG-20170309-WA0008 IMG-20170309-WA0009 IMG-20170309-WA0010FullSizeRender 20170121_111541 20170121_111447 20170121_111235

Konya Şubesi Başkanı Prof. Dr. Figen Güney 21 Ocak 2017 tarihinde verdiği Mavi Dalga eğitiminde 52 gönüllüye Mavi Dalga eğiticisi sertifikası kazandırdı. Şimdi bu kişiler de kendi çevrelerinde düzenledikleri eğitimlerle Alzheimer hastalığı konusundaki farkındalığın artmasını sağlayacaklar.

Hasta Kabulu Başlamıştır .

img-20161020-wa0001

10 Ekim 2016 Pazartesi günü Gündüz yaşam evlerimizin Halkın ve Protokol’ün katıldığı kalabalık bir törenle açılışı yapılmıştır.Gündüz yaşam evimiz, 3 müstakil yaşam evimiz, konferans salonumuz, Yönetim bölümü ve Necmettin Erbakan Üniversitesi Engelli ve Yaşlı Bakımı Uygulama ve Araştırma Merkezi’nden oluşmaktadır. Binamızın yaptırarak Bizlerin hayalini gerçekleştiren ve Konya’ya büyük hizmet veren Karatay Belediyesi’ne ve Karatay Belediye Başkanı sayın Mehmet Hançerli’ye teşekkür eder şükranlarımızı sunarız.

Nisan ayı şubeler sonu toplantısı sonunda ilk etkinliğimize Atamızın Doğduğu eve 19 Mayısta ziyaretle başlanıldı.

Hasta yakınlarına moral olmasını hedeflediğimiz Selanik gezisini iki otobüs olarak Alzheimer dostları gerçekleştirdik. Bu gezide; küçük Alzheimer Dostu Bora, yaptığı kremleri otobüste satarak, derneğimize bağışta bulunmuştur. Ayrıca geziyi organize eden Sufi Turizmde bağışta bulunarak bağış kervanına katılmıştır. Bütün Batı Trakya’yı gezdiğimiz gezi, Hasta yakınları ile Alzheimer Dostlarının kaynaştığı güzel bir gezi olmuştur.