2 Replies to “Siz Sorun Uzmanlar Yanıtlasın”

1. Annem 3 yılı aşkın alzheimer demans parkinson son olarakta deliryum teşhisi konularak bizi çöküşe sokan süreci başlattı doktorlar söylenildiği gibi aile yakınlarına psikolojik destek hiç yapılmadı her konuda yalnız bırakıldık gittiğimiz doktordan ilgilenmedi sadece ilaç yazdı ve ilaçlar dahada vurucu oldu hiç işe yaramadı tıb neden bu hastalıklara çare bulamadı bize ancak daha ilerler alışın dediler sadece bu davranış şekli aile takımlarını iyice depresyona sokuyor haberleri yok veya umursamıyorlar artık doktorlar olarak çare bulamıyorsanız çaresizdir bırakmayın

2. Annem 3 yılı aşkın alzheimer demans parkinson son olarakta deliryum teşhisi konularak bizi çöküşe sokan süreci başlattı doktorlar söylenildiği gibi aile yakınlarına psikolojik destek hiç yapılmadı her konuda yalnız bırakıldık gittiğimiz doktordan ilgilenmedi sadece ilaç yazdı ve ilaçlar dahada vurucu oldu hiç işe yaramadı tıb neden bu hastalıklara çare bulamadı bize ancak daha ilerler alışın dediler sadece bu davranış şekli aile yakınlarını iyice depresyona sokuyor haberleri yok veya umursamıyorlar artık doktorlar olarak çare bulamıyorsanız çaresizde bırakmayın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.