29Ağu

Değerli Üyemiz,

Derneğimizin Olağan Genel Kurul toplantısı 25/Şubat/2014 Salı günü saat 10.00’da Dernek merkezinde, yeterli çoğunluk sağlanamadığı takdirde 4/Mart/2014 Salı günü saat 10.00’da yeterli çoğunluğa bakılmaksızın, Türkiye Alzheimer Derneği Merkezi, Halil Rıfat Paşa Mah.Güler Sokak.No:33 Şişli/Okmeydanı adresinde  yapılacağını tebliğ ederiz.

Dernek Üyelerinin ve Yetkililerinin, belirtilen gün ve saatte, belirtilen yerde Asaleten veya Vekâleten bulunmalarını rica ederiz.

Saygılarımızla.

Not: Dernek Tüzüğünün 10. Maddesi uyarınca üyelerimizin Genel Kurula katılabilmeleri için 2013 yılı ve şayet varsa geçmiş dönemlere ait ödentilerinin en geç 21 Şubat 2014 Cuma günü saat 17.00’ye kadar makbuz karşılığı Dernek Merkezine yatırmaları veya AKBANK/PERPA ŞUBESİ/TR30 0004 6006 3388 8000 068927 Nolu Dernek hesabına havale etmeleri gerekmektedir.

13 Replies to “2014 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı Duyurusu”

1. I believe you have remarked some very interesting points , appreciate it for the post. Cassy Wallis Oruntha

2. Oh my goodness! Impressive article dude! Thanks, However I am going through troubles with your RSS. Valida Valdemar Zimmermann

3. I consider something really special in this internet site. Petrina Mordecai Jevon