29Ağu

Alzheimer Gündüz Yaşamevi’nde 22 Ocak 2014 Çarşamba günü, Türkiye Alzheimer Derneği ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı ile ortaklaşa organize ettiğimiz, Dr. Nurullah YÜCEL “Alzheimer Hastalarına Psikososyal Destek”, Sosyolog Sami ŞENTÜRK “Engelli ve Yakınlarının Faydalanacağı Sosyo Ekonomik İmkanlar”, Avukat Adile ÜNAL “Alzheimer Hasta ve Yakınlarına Yasal Haklar” konularını anlattıkları toplantımız büyük bir katılımla gerçekleşti.

Hasta yakınlarının “Yasal Haklarınız’’ konusunda bilgilendikleri ve sorularına cevap buldukları toplantılarımız daha sonraki tarihlerde de devam edecektir.

One Reply to ““Hasta ve Yakınlarının Yasal Hakları” konulu panel…”

1. Süheyla Akbulut Karakaya 1 ay ago

Merhaba,
    Bir konuda yönlendirmenize ihtiyacım var. babam alzaymır hastası yüzde 90 engelli raporu var. 8 ay önce raporu almışk. şu an bu seviyeyi de geçmiştir diye tahmin ediyorum. 3 kardeşiz, Abim engelli, kardeşim de yoğun çalıştığı için vasisi benim. Artan ihtiyaçları doğrultusunda araba ihtiyacımız oluştu. Malum pandemi de söz konusu. Bu noktada ötv’siz araç alabilmek için nasıl bir prosedür izlemem gerekiyor? aracın ödemesi için kendi kaynağımı kullanacağım.
    Konuyla ilgili yönlendirmenizi bekliyorum.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.