29Ağu

Yerel Yönetimler ve Türkiye Alzheimer Derneğinin halkı bilgilendirme toplantılarından bir tanesi daha Sarıyer Belediyesi ile 21 Ocak Salı Günü gerçekleşti.

Dernek Yönetim Kurulu Üyesi Doç. Dr. Başar Bilgiç’in (Nöroloji Uzmanı) Demans (Bunama) Nedir? Alzheimer Nedir? Nasıl Anlaşılır? Hastalığın evreleri nelerdir? Kalıtımsal mıdır? Tedavi Önerileri? Korunma Yolları Nelerdir?;

Prof.Dr. Mehmet Şevki Sözen’in (Adli Tıp Uzmanı) Alzheimer Hastalığında Hukuksal Sorunlar? Adli Tıbbi Yaklaşım? Vasi Tayini Nasıl Yapılır? Kimler Vasi Olabilir? Vasilik Ne Kadar Sürer, Nasıl Denetlenir? Yaşlı İstismarı Nedir? konularında bilgilendirme yaptıkları panele katılım oldukça yüksek gerçekleşti.

Hasta yakınlarının sorularına cevap buldukları toplantılarımız diğer yerel yönetimlerle de devam edecek.

13 Replies to “Sarıyer Belediyesi işbirliği ile…”

1. Having red ths I believed it was extremely informative. Cloris Minor Cynarra

2. I am thinking of visiting your website again Thanks

3. I like and follow your site, thanks

4. I get very useful information on your page, I feel lucky

5. It was very useful, I can say it was a useful article for me.

6. I am incessantly thought about this, thanks for posting.

7. Some really great info, Gladiola I detected this. I’m not spaming. I’m just saying your website is AWSOME! Thank you so much! Please vist also my website.

8. Some really great info, Gladiola I detected this. I’m not spaming. I’m just saying your website is AWSOME! Thank you so much! Please vist also my website.

9. I reckon something truly special in this website.

10. You produce quality content, congratulations on this

11. It is a very good useful article I like to read such articles

12. I get very useful information on your page, I feel lucky

13. Thanks again for the article. Really Cool.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.