Dr. Başar Bilgiç

Sayman

Dr. Başar Bilgiç 1973 yılında Ankara’da doğmuştur. 1991 yılında Atatürk Anadolu Lisesinden mezun olduktan sonra 1997 yılında Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesini bitirmiştir. Aynı yıl kazandığı nöroloji uzmanlık eğitimini İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi Nöroloji Anabilim Dalında 2002 yılında tamamlamıştır. 2002-2004 yılları arasında aynı bölümün Davranış Nörolojisi ve Hareket Bozuklukları biriminde fellowship’liğini yapmıştır. 2005 yılında Gülhane Askeri Akademisi Haydarpaşa Eğitim Hastanesinde zorunlu askerlik hizmetini yapmış ve burada demans polikliniği kurulmasında rol almıştır. 2005-2010 yılları arasında Florence Nightingale ve Nöropsikiyatri Hastanelerinde çalışmıştır. 2010 yılından beri halen İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi Nöroloji Anabilim Dalı Davranış Nörolojisi ve Hareket Bozuklukları biriminde çalışmaktadır. Türk Tabipleri Birliği, Türk Nöropsikiyatri Derneği, Amerikan Nöroloji Akademisi üyesidir.

Doktorunuza Sorun

Alzheimer hakkında tüm sorularınız bize yazın doktorlarımız cevaplarsın.