Derneğimizin Ankara Şubesinde Alzheimer tipi demans tanısı konmuş hastalarımızın bakım verenlerine yönelik çay saatleri düzenlenmeye başlanmıştır.

Hasta yakınlarının kendilerini yalnız hissetmemesi için yapılan toplantının ilki 15 Nisan 2014 tarihinde dernek şubemizde yönetim kurulu üyemiz sayın Dilek Ülgüray’ın da katılımıyla gerçekleşmiştir.

Bunun yanı sıra farklı demans olgularının ve bilişsel fonksiyonların sunulduğu ve tartışıldığı bilimsel toplantılarımız da devam etmektedir. 6 şubat ve 15 nisanda olmak üzere iki toplantı yapılmıştır. Bu toplantılarda değerli katkıları olan Dr. Özlem Çelebi, Dr. Mustafa Yurtdaş, Dr. Aslıhan Taşkıran ve Dr. Çağrı Öğüt’e teşekkür ederiz.

14 ŞUBAT 2015 BİLGİLENDİRME TOPLANTISI

ALZHEİMER DERNEĞİ ANKARA ŞUBESİ’NDE DÜZENLEDİĞİMİZ BİLGİLENDİRME TOPLANTISINA ALZHEİMER HASTASINA BAKIM VEREN 11 HASTA YAKINI KATILMIŞTIR.

TOPLANTIMIZIN SUNUMUNU DOÇ.DR. ÖZLEM ERDEN AKİ YAPMIŞTIR.

ANKARA ŞUBESİ ETKİNLİKLERİ