ÜYEMİZ OLUN

Türkiye Alzheimer Derneğine destek vermek istediğiniz için çok teşekkür ederiz. Sizin yüce gönüllüğünüz Alzheimer hastalığıyla yaşamak zorunda olan hastalar ve onların yakınlarına destek, danışmanlık ve bilgilendirme çabalarımıza katkıda bulunacağı gibi, hastalığa çare bulunması için yapılan araştırmalara da kaynak sağlanacaktır.

Bağışlarınızı telefonla yapabilirsiniz.

Telefonla Bağış
Lütfen 0212 212 224 41 89 numaralı telefonumuzdan Derneğimize ulaşın ve ararken Kredi Kartı Numaranız ve Son Kullanma Tarihi gibi bilgileri hazır bulundurun.

Bağış makbuzu adresinize 4 hafta içinde ulaştırılacaktır.

Lütfen posta aracılığıyla nakit para ya da çek göndermeyiniz.

ÜYEMİZ OLUN

Derneğimiz faaliyetleri konusunda bilgi sahibi olmak ve çalışmalarımıza katkıda bulunmak için üye olabilirsiniz, böylelikle:

• Yılda bir kez düzenlenen Genel Kurula ve diğer etkinliklerimize davetli olacaksınız;
  • Yıllık faaliyet raporumuz bilginize sunulacaktır.

Desteğinizin Alzheimer hastalığıyla baş etmek zorunda olan hastalar ve yakınları için ne kadar değerli olduğunu hatırlatır, ilginize teşekkür ederiz.

Yıllık Üyelik Ücreti 100 TL, bağış makbuzu karşılığında kabul edilmektedir.

Üyelik Formu İçin Tıklayınız

Katkılarınız için teşekkür ederiz.

GÖNÜLLÜ OLUN

Zamanınızı bize ayırmak ister misiniz?

Yeni insanlarla tanışmak, yeni şeyler öğrenmek, becerilerinizi ve fikirlerinizi kullanarak dinamik bir sosyal sorumluluk ekibinin bir parçası olmak ister misiniz?

Her yaşta ve her meslek grubunda gönüllülere ihtiyacımız var. Alzheimer hastalığıyla ilgili deneyimleriniz olabilir ve bunları paylaşmak istiyor olabilirsiniz; ya da kariyeriniz için böyle bir uğraşa girmek istiyor olabilirsiniz, her durumda yardımlarınız bizim için çok değerlidir.

Gönüllülerimiz ve onların gayretleri başarımızın en temel etkenlerinden biridir. Alzheimer hastalığını ve sebep olduğu sıkıntıları ortadan kaldırmak için verdiğimiz mücadeleye katkılarınız için teşekkür ederiz.

Gönüllü olarak neler yapabilirsiniz?

Gönüllülerimizin en önemli katkıları, toplumumuzda Alzheimer hastalığı konusundaki farkındalığı artırmak çabalarımıza verecekleri destektir. Bunun için siz kendiniz etkinlikler düzenleyebilir ya da düzenlediğimiz etkinliklerin organizasyonunda görev alabilir ve katılımı artırmak için faaliyet gösterebilirsiniz.

Siz bir etkinlik düzenlemek istediğinizde, organizasyon konusunda size yardımcı olmaya hazır olduğumuzu bilmenizi isteriz. Eğer aklınızda bir etkinlik fikri var ise bizimle temasa geçin:

bilgimerkez@alzheimerdernegi.org.tr

veya

0212 224 41 89 Arzu Saygılı

Eğer neler yapılabileceği ya da tam olarak sizin ne yapmak istediğiniz konusunda net bir fikriniz yoksa aşağıdaki örneklerden yararlanabilirsiniz.

Sizin düzenleyebileceğiniz etkinliklere örnekler:

Piknik düzenlemek

Kendi çevreniz ve olanaklarınızı kullanarak, Alzheimer hastalığı hakkında farkındalık yaratabilir ve derneğimize gelir sağlayabilirsiniz.

Kermes düzenlemek

Kermes ortamında satılmak üzere eşya ya da yiyecek temin edip, önceden duyurduğunuz bir yer ve tarihte satış yaparak gelir sağlayabilirsiniz.

Gezi düzenlemek

Günübirlik ya da konaklamalı geziler düzenleyerek hem keyifli zamanlar geçirebilir hem de bilgi dağarcığınızı genişletirken, derneğimize de gelir sağlayabilirsiniz.

Turnuva düzenlemek

Spor karşılaşmaları organize ederek katılımcılarda ve izleyicilerde Alzheimer hastalığı hakkında farkındalığı artırabileceğiniz gibi, bu hastalıkla mücadele konusunda kullanılmak üzere gelir sağlayabilirsiniz.

YARIŞMALARIMIZA KATILIN

Derneğimiz her yıl resim, grafik, fotoğraf, vb. yarışmalar düzenlemektedir. Siz de:

• Yarışmalara eserlerinizle katılabilirsiniz,
  • İş ya da okul çevrenizde duyurulmasına yardımcı olabilirsiniz,
  • Yarışma konularında uzman iseniz jüride yer alabilirsiniz,

Katılımcılara ödül ya da kendilerini geliştirmeleri için eğitim, vb. olanaklar sağlayabilirsiniz.

Üyemiz ve Gönüllü Olun